Design UI/UX

Skab et stærkt brand overfor dine kunder

Dit digitale visitkort


En hjemmeside kan fungere som dit online visitkort eller have avancerede funktioner som bookingsystem, chat-funktion, eventkalender, forespørgselsformularer, blog eller hvad din virksomhed har af behov.

Stort potentiale - altid aktiv


Over 70% af Europas befolkning er på internettet hver dag, og over 50% af verdens befolkning har adgang til internettet. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at din virksomhed er tilgængelig online. En hjemmeside er ikke begrænset af din virksomheds geografiske lokation, og er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvilket sikrer for at dine potentielle kunder ikke går forgæves, selv uden for åbningstiden.


TILFREDSHEDSGARANTI

Vi stopper ikke før du er tilfreds med hjemmesiden. Det betyder at der ikke kommer uforudsete udgifter.

SOLIDT FUNDAMENT

Vores mange års erfaring sikrer, at din hjemmeside bliver bygget på et solidt fundament, så der er rig mulighed for at understøtte fremtidig behov i takt med, at din virksomhed vokser.

ONLINE IDENTITET

Din hjemmeside er dit online visitkort. Vi har fokus på, at den afspejler din virksomhed og services på en professionel måde

Skræddersyet til netop din virksomhed


Vi skræddersyer din nye hjemmeside med dine behov og ønsker i fokus. Vores løsning indebærer at vi designer og udvikler din nye hjemmeside i et responsivt design.

Med det menes, at uagtet om dine besøgende kommer fra mobil, tablet eller computer, får de en god brugeroplevelse hver gang. På verdensplan tilgår over 55% af alle brugere internettet fra en mobil eller tablet, hvilket gør responsivitet til et must på en hjemmeside.

Mød Googles retningslinjer


I dag er det en vigtig del af de tekniske krav når man snakker om SEO, at din hjemmeside er mobilvenlig, da Google vægter brugeroplevelsen fra mobil og tablet meget højt.

Vi gør din hjemmeside klar til SEO og giver dig en guide i, hvordan du selv kan optimere dine tekster og søgeord, så der vil være rig mulighed for at arbejde videre med SEO.

Din helt egen


Du vil altid have fuld ejerskab over din hjemmeside. Selvom vi har udviklet designet og skrevet koden, så ejer du i sidste ende alt. Vi bygger alle hjemmesider på et solidt fundament, så hvis du på længere sigt vil udvide din hjemmeside med flere funktioner eller omdanne den til en webshop, er siden klar til det.

Vi er altid klar til at hjælpe og vi tager gerne et gratis og uforpligtende møde, for at rådgive dig. Hjemmesidens administration er nem og overskuelig, så du også selv vil have mulighed for at lave rettelser og justeringer.