Få et uforpligtende tjek
af din online tilstede­værelse

Image
Jonas Rosbech
Partner & Head of Marketing

Lad os gennemgå din Google Ads- og Facebookannoncering, samt din hjemmeside. Vi giver dig en masse brugbare tips og tricks med på vejen.

Hvem er Nordic Digital?

I 2018 startede vi Nordic Digital med det mål at levere skræddersyede kvalitets løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er to stiftere Jonas Rosbech og Marinus Elgaard, der tilsammen har over 15 års erfaring og har arbejdet med 300+ lokale og internationale virksomheder.

Vi hjælper både store og små virksomheder med markedsføringsstrategier, eksekveringer og solide hjemmesideprodukter. Vi er eksperter i Facebook, Google, LinkedIn og de nyeste teknologier inden for webudvikling.

Gennem dybdegående analyser kortlægger vi din virksomhed og underbygger analysen med data og statistikker fra pålidelige tredjeparter. Vi sammensætter alt indsamlet data, så vi får dyb indsigt i din virksomhed og derved kan træffe kvalificerede beslutninger baseret på reelle tal og ikke bare en mavefornemmelse.

Hvorfor Nordic Digital?

Ingen virksomhed er ens, og derfor findes der ingen skabeloner eller smutveje. Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

Vi yder tilfredshedsgaranti på vores hjemmesideløsninger, hvilket betyder at vi ikke stopper arbejdet før du er tilfreds. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Vi sætter sammen med dig helt klare mål - ønsker du flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt. Valg af platforme og systemer er vigtigt for din virksomhed, og hos Nordic Digital har vi det fulde overblik.