Gør som over 40 andre virksomheder
- få et uforpligtende tjek af din hjemmeside

Image
Jonas Rosbech
Partner & Head of Marketing

Lad os gennemgå din hjemmeside, Google Ads- eller Facebookannoncering. Vi giver dig en masse brugbare tips og tricks med på vejen.

Køber dine kunder ikke på din hjemmeside?

Vi har i 2018 hjulpet over 40 virksomheder som din - med at få en død hjemmeside til at sige ka-ching. Vi er en nystartet virksomhed, men har over 15 års erfaring i online marketing.

Mangler du statistik og data til at fortælle dig hvorfor?

Som ny spiller på markedet, vil vi gerne bevise vores værd. Og det gør vi ved at give dig 30 minutter af vores tid. Helt uforpligtende.

Du får os i 30 minutter.
Kvit & frit. Men ikke længere end det. Og vi spammer dig ikke i ugerne efter. Amager Halshug. Faktisk kontakter vi dig ikke igen, medmindre du giver os lov.

Gratis tjek af din hjemmeside

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at det kun tager små 30 minutter af din arbejdsdag, at få et gratis og uforpligtende tjek af din hjemmeside?

Hvem er Nordic Digital?

I 2018 startede vi Nordic Digital med det mål at levere skræddersyede kvalitets løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er to stiftere Jonas Rosbech og Marinus Elgaard, der tilsammen har over 15 års erfaring og har arbejdet med 300+ lokale og internationale virksomheder.

Vi hjælper både store og små virksomheder med markedsføringsstrategier, eksekveringer og solide hjemmesideprodukter. Vi er eksperter i Facebook, Google, LinkedIn og de nyeste teknologier inden for webudvikling.

Gennem dybdegående analyser kortlægger vi din virksomhed og underbygger analysen med data og statistikker fra pålidelige tredjeparter. Vi sammensætter alt indsamlet data, så vi får dyb indsigt i din virksomhed og derved kan træffe kvalificerede beslutninger baseret på reelle tal og ikke bare en mavefornemmelse.

Hvorfor Nordic Digital?

Ingen virksomhed er ens, og derfor findes der ingen skabeloner eller smutveje. Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

Vi yder tilfredshedsgaranti på vores hjemmesideløsninger, hvilket betyder at vi ikke stopper arbejdet før du er tilfreds. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Vi sætter sammen med dig helt klare mål - ønsker du flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt. Valg af platforme og systemer er vigtigt for din virksomhed, og hos Nordic Digital har vi det fulde overblik.