Karriere

Er du vores næste superstjerne?


Har du et kreativt hoved, og har du en interesse i online marketing? Vil du være en del af et nyere digitalt bureau i rivende udvikling? Så er du den vi leder efter!

Vi leder lige nu efter en praktikant, der vil være en del af vores marketing-team. Dit daglige arbejde vil være at besidde vores marketing-team i deres opgaver for vores forskellige kunder og internt. Du vil altså arbejde tæt med vores SEM-specialister for at sikre, at vores mål og strategi stemmer overens med vores forskellige brands.

Læs mere om stillingen

Praktikant: Webdesigner med speciale i WordPress


Er du skarp til WordPress, CSS, HTML og har indgående kendskab til Javascript og PHP?
Er du klar til en spændende hverdag og besidder lysten til at lære?
Vil du være en del af et nyere digitalt bureau i rivende udvikling?

Så er du den vi leder efter!

Vi søger lige nu efter en praktikant, der vil være en del af vores webudviklingsteam.

Læs mere om stillingen

Praktikant: Content Manager


Er du grammatisk skarp, velformuleret, klar til en spændende hverdag og besidder lysten til at lære? Vil du være en del af et nyere digitalt bureau i rivende udvikling? Så er du den vi leder efter!

Vi leder lige nu efter en praktikant, der vil være en del af vores marketing-team. Dit daglige arbejde vil være at styre vores forskellige sociale medier, og sidde med inde over vores interne såvel som vores kunders online markedsføring. Du vil arbejde tæt med vores team for at sikre, at vores mål og strategi stemmer overens med vores forskellige brands.

Læs mere om stillingen

Om Nordic Digital


I 2018 startede Nordic Digital med det mål at levere kvalitative løsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er to stiftere Jonas Rosbech og Marinus Elgaard, der tilsammen har over 15 års erfaring og har arbejdet med 300+ lokale og internationale virksomheder.

Vi hjælper både store og små virksomheder med markedsføringsstrategier, eksekveringer og fremtidssikrede hjemmesideløsninger. Vi er eksperter i Facebook, Google, LinkedIn, E-mail markedsføring, chatbots og de nyeste teknologier inden for webudvikling.

Ansøgnings­formular