Om Nordic Digital

Vi hjælper dig til succes online

Læs mere Kontakt os

Hvem er vi?


I 2018 startede vi Nordic Digital med det mål at levere kvalitetsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er to stiftere, Jonas Rosbech og Marinus Elgaard, der tilsammen har over 15 års erfaring og har arbejdet med 300+ lokale og internationale virksomheder.

Vi hjælper både store og små virksomheder med markedsføringsstrategier, eksekveringer og fremtidssikrede hjemmesideløsninger. Vi er eksperter i Facebook, Google, LinkedIn og de nyeste teknologier inden for webudvikling.

Gennem dybdegående analyser kortlægger vi din virksomhed og underbygger analysen med data og statistikker fra pålidelige tredjeparter. Vi sammensætter alt indsamlet data, så vi får dyb indsigt i din virksomhed og derved kan træffe kvalificerede beslutninger baseret på reelle tal og ikke blot mavefornemmelser.

Hvorfor er vi her?


Ingen virksomheder er ens, og derfor findes der ingen skabeloner eller smutveje. Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

Vi yder tilfredshedsgaranti på vores hjemmesideløsninger, hvilket betyder, at vi ikke stopper arbejdet, før du er tilfreds. Vi tror på, at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Sammen med dig sætter vi helt klare mål for vores initiativer - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt. Valg af platforme og systemer er vigtigt for din virksomhed, og hos Nordic Digital har vi det fulde overblik.

Vores vision er at hjælpe virksomheder, som ønsker en høj kvalitet i deres online tilstedeværelse. Vi ønsker ikke at standardisere vores ydelser, men at se alle virksomheder som unikke.

Vores ultimative mål er at revolutionere branchen, som i vores optik er præget af samlebåndsarbejde og hurtige løsninger for at optimere profitten hos bureauerne. Når man som os har ambitioner om at revolutionere branchen med kunderne for øje, kræver det både stor passion og et vedholdende engagement.

Hos Nordic Digital brænder vi for at give vores kunder mere, end de forventer, og at deres løsninger er profitable og fremtidssikrede.

Men hvad siger vores kunder?

Det kan du se lige her

Se udtalelser

KONTAKT

Der er mange ting at tage højde for, når man går efter en stærkere strategi. Vi har overblik over de nyeste teknologier og tiltag, så lad os tag en uforpligtende snak og finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på +45 93 91 90 20
Vi er ved telefonerne 9:00 - 16:00 | Mandag - Fredag

info@nordicdigital.dk
CVR Nr.: 39344181