ONLINE MARKEDS-
FØRINGSSTRATEGI

Få retning på din online markedsføring

Læs mere Kontakt os

Øg dine chancer for online succes

En online markedsføringsstrategi er en plan over hvor, hvornår og hvordan, der skal markedsføres online. Valg af platforme er en stor del af en online markedsføringsstrategi, da brugeradfærden og segmenterne er forskellige på diverse online platforme.

En online markedsføringsstrategi beskriver i detaljer, hvad dine mål er, og hvordan disse forventes opnået. Den skaber overblik og samspil mellem dine platforme, dine målgrupper og deres interesser og giver en indikation på, hvorvidt din målsætning nås. Hver eneste kampagne og annonce skal være rettet mod klart definerede mål.

Jo mere specifik din strategi er, desto mere effektiv vil eksekveringen være.

Image

Skræddersyet

Ingen virksomheder er ens, og det skal deres online markedsføringsstrategier selvfølgelig heller ikke være!

Fremtidssikret

Fremtiden bliver mere digital - investér i din virksomheds fremtid med en online markedsføringsstrategi

Nå dine mål

Vi hjælper dig med at nå dine målsætninger og ydnytte det fulde potentiale online. Vi har fokus på at skabe værdi for din virksomhed.

Image

Online tilstedeværelse har aldrig været vigtigere

Over 70% af Europas befolkning er på internettet hver dag, og over 50% af verdens befolkning har adgang til internettet - Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at din virksomhed har en målrettet og fremtidssikret online markedsføringsstrategi.

I 2017 var der 2,4 milliarder aktive brugere alene på sociale medier på verdensplan og langt de fleste havde 2 eller flere social medie profiler. Det estimeres at det samlede antal af aktive brugere på de sociale medier vil stige til over 3 milliarder i 2021, hvilket gør potentialet i annoncering på sociale medier endnu større.

Sociale medier har den højeste interaktions-rate af alle internetaktiviteter i verden, hvilket gør disse platforme eminente til markedsføring. Brugere er i gennemsnit online på et socialt medie i over 300 minutter om ugen, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at nå potentielle kunder

360° - komplet strategi

Hos Nordic Digital har vi det forkromede overblik over alt fra de tekniske detaljer til hvilke platforme din virksomhed vil have størst potentiale på, så du ikke skal bekymre dig om andet end det du er bedst til. Vores fremgangsmåde er at vi først analyserer hvert aspekt af din virksomhed - dine konkurrenter, dine kunder, din virksomhed, dine produkter/services, dine nuværende platforme og hvem din målgruppe er samt deres adfærd.

Vi holder derefter analyserne op imod statistikker og data fra pålidelige kilder, og vurderer derefter hvilke platforme du skal fokusere på for at nå dine relevante målgrupper og målsætninger.

Image

Analyse

Gennem dybdegående analyser kortlægger vi din virksomhed og underbygger analysen med data og statistikker fra pålidelige tredjeparter.

Vi sammensætter alt indsamlet data, så vi får dyb indsigt i din virksomhed og derved kan træffe kvalificerede beslutninger baseret på reelle tal og ikke bare en mavefornemmelse.

Målsætning

Sammen med dig sætter vi nogle klare mål for din virksomhed - ønsker du flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje.

Vi har fokus på, at optimeringen på hvert enkelt platform matcher målsætningen for din virksomhed og dine ønsker og dermed sikre dig et profitabelt afkast på din online markedsføring.

Strategi

Ud fra målsætningen udformer vi en strategiplan for eksekveringen, så du altid har overblik over forløbet. Der vil løbende blive rapporteret, så du kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Vi opsætter relevant sporing på dine platforme, så vi altid har det reelle billede af trafikken, omsætningen og de besøgendes adfærd. Denne indsigt bruger vi til løbende at optimere strategien. Det er i vores største interesse at få mest ud af dine annoncekroner.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med en online markedsføringsstrategi

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Hjemmeside

En ny responsiv og optimeret hjemmeside er vejen til flere henvendelser
Gå til produkt