SOCIAL MEDIA
STRATEGI

Få retning på dine sociale medier

Læs mere Kontakt os

Udnyt potentialet i de sociale medier

En social medie strategi er en plan over alle dine social medie platforme og deres sammenspil. Har du annoncering på flere sociale medier, giver vi dig et samlet overblik over tidligere og kommende aktiviteter - og om du når dine målsætninger. Planen har til formål at beskrive, hvilke tiltag, der er planlagt på hver enkelt medie, og hvad målet med tiltaget er.

Det er vigtigt, at du har overblik over dit indhold, dine målgrupper og deres interesser. Hvert eneste opslag, indlæg, svar, like af andre sider, kommentarer, video- og billedemateriale skal være rettet mod klart definerede mål.

Jo mere specifik din strategi er, desto mere effektiv vil eksekveringen være. Hold den kortfattet. En succesfuld social medie strategi skal være opnåelig, så du bibeholder motivationen.

Image

Skræddersyet

Ingen virksomheder er ens, og det skal deres social media strategier selvfølgelig heller ikke være!

Fremtidssikret

Fremtiden bliver mere digital - investér i din virksomheds fremtid med en social media strategi

Nå dine mål

Vi hjælper dig med at nå dine målsætninger og ydnytte det fulde potentiale online. Vi har fokus på at skabe værdi for din virksomhed

Image

Tag fremtiden på forskud

I 2017 var der 2,4 milliarder aktive brugere på sociale medier på verdensplan og langt de fleste havde 2 eller flere social medie profiler.

Det estimeres at det samlede antal af aktive brugere på de sociale medier vil stige til over 3 milliarder i 2021, hvilket gør en målrettet og fremtidssikret social medie strategi essentiel for din virksomheds fremtid.

Sociale medier har aldrig været vigtigere for din virksomhed, men konkurrencen har heller aldrig været større. Derfor er det vigtigt, at du planlægger din tilstedeværelse, da hvert opslag kan have både positiv og negativ indflydelse på din samlede eksponering og interaktion.

Det er derfor vigtigt at have et klart defineret hoved mål samt mindre specifikke delmål.

Indhold med formål

Sociale medier har den højeste interaktionsrate af alle internetaktiviteter i verden, hvilket gør disse platforme eminente til både betalt markedsføring og organisk eksponering.

Brugere er i gennemsnit online på et socialt medie i over 300 minutter om ugen, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at nå potentielle kunder eller følgere.

En kombination af betalt markedsføring samt inddragende indhold på tværs af flere platforme er ofte mere effektivt og billigere end 100% fokus på få platforme.

Image

Analyse

Hos Nordic Digital har vi det forkromede overblik over platforme, de tekniske detaljer og faldgrupperne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det du er bedst til.

Vi analyserer hvert aspekt af din virksomhed - dine konkurrenter, dine kunder, dine produkter/services, dine nuværende platforme og hvem din målgruppe er samt deres adfærd.

Vi holder derefter analyserne op imod statistikker og data fra pålidelige kilder, og vurderer derefter hvilke platforme du skal fokusere på for at nå dine relevante målgrupper og målsætninger.

Målsætning

Sammen med dig sætter vi nogle klare mål for din virksomhed - ønsker du flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje.

Vi har fokus på, at optimeringen på hvert enkelt platform matcher målsætningen for din virksomhed og dine ønsker og dermed sikre dig et profitabelt afkast på din indsats på sociale medier.

Strategi

Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du altid har overblik over forløbet.

Du vil løbende få rapportering, så du kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Vi opsætter relevant sporing på dine platforme, så vi altid har det reelle billede af trafikken, omsætningen og de besøgendes adfærd. Denne indsigt bruger vi ydermere til løbende at rådgive dig mht. optimering af indhold, frekvens af indhold, valg af platforme osv.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med en social media strategi

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt