HJEMMESIDE

En stærk online profil er vigtig for din virksomhed

Læs mere Kontakt os

Har du mange besøgende, men ikke nok kunder?

Hos Nordic Digital har vi fokus på, at din hjemmeside ikke kun skal være flot og indbydende. Vi hjælper dig også med at opnå målsætninger, der giver værdi til din virksomhed. Din hjemmeside eller webshop er vinduet ind til din butik, men hvad er den værd, hvis folk kun står udenfor og kigger ind?

Du skal se din hjemmeside eller webshop som en tragt, der skal lede dine besøgende mod et mål, der giver værdi for din virksomhed. Det handler om at imødekomme dine besøgendes forventninger og hjælpe dem videre, når de først lander på din hjemmeside eller webshop.

Over 70% af Europas befolkning er på internettet hver dag, og over 50% af verdens befolkning har adgang til internettet, så det er vigtigere end nogensinde før, at din virksomhed er tilgængelig online. En hjemmeside eller webshop er ikke begrænset af din virksomheds geografiske lokation, og så er den tilgængelig 24 timer i døgnet, hvilket sikrer, at dine potentielle kunder ikke går forgæves - selv uden for åbningstiden.

Tilfredshedsgaranti

Vi stopper ikke, før du er tilfreds. Det betyder, at der ikke kommer uforudsete udgifter eller overraskelser længere inde i forløbet.

Solidt fundament

Vi bygger din hjemmeside eller webshop på et solidt fundament, så der er rig mulighed for udbyggelse i takt med, at din virksomhed vokser.

Flere henvendelser

Din hjemmeside er vinduet ind til din butik. Vi har fokus på, at din hjemmeside skal generere henvendelser.

En responsiv hjemmeside
er vejen til flere henvendelser
Læs mere
En professionel og brugervenlig webshop tiltrækker flere kunder
Læs mere

Få dem, der kigger, til at blive kunder

Læs mere

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.