HJEMMESIDE

En ny hjemmeside er vejen til flere henvendelser

Læs mere Kontakt os

Dit digitale visitkort

En hjemmeside kan fungere som dit online visitkort eller have avancerede funktioner som bookingsystem, chat-funktion, eventkalender, forespørgselsformularer, blog eller hvad din virksomhed har af behov.

Stort potentiale - altid aktiv

Over 70% af Europas befolkning er på internettet hver dag, og over 50% af verdens befolkning har adgang til internettet. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at din virksomhed er tilgængelig online. En hjemmeside er ikke begrænset af din virksomheds geografiske lokation, og er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvilket sikrer for at dine potentielle kunder ikke går forgæves, selv uden for åbningstiden.

Image

Tilfredshedsgaranti

Vi stopper ikke før du er tilfreds med hjemmesiden. Det betyder at der ikke kommer uforudsete udgifter og lignende. 

Solidt fundament

Vi bygger din hjemmeside på et solidt fundament, så der er rig mulighed for udbyggelse i takt med, at din virksomhed vokser.

Online visitkort

Din hjemmeside er dit online visitkort. Vi har fokus på, at den afspejler din virksomhed og services på en professionel måde

Image

Fuld tilfredshed og gennemsigtighed er vores garanti

Hos Nordic Digital yder vi tilfredshedsgaranti. Det betyder at arbejdet først er afsluttet, når du er tilfreds med din nye hjemmeside. Det sikrer dig, at der ikke kommer uventede udgifter længere inde i forløbet.
Vi forventer ikke at du er ekspert i hjemmesider og kodning derfor går vi meget op i, at få afstemt forventningerne, afdække din virksomheds behov og på den måde skræddersy den perfekte hjemmeside til netop din virksomhed.

Vi har overblik over de nyeste teknologier og tager højde for at siden er brugervenlig for dine besøgende og overholder alle googles retningslinjer.

Din digitale hjælper

En hjemmeside kan også fungere som et serviceorgan, der hjælper dig med at holde styr på og administrere dine kunders henvendelser og produktønsker. Dette kan bl.a. gøres ved implementering af en digital hjælper, som er en chatfunktion opbygget til at kunne besvare dine kunders eventuelle forespørgsler automatisk.

Image

Skræddersyet til netop din virksomhed

Vi skræddersyer din nye hjemmeside med behov og ønsker i fokus. Vores løsning indebærer at vi designer og udvikler din nye hjemmeside i et responsivt design.

Med det menes, at uagtet om dine besøgende kommer fra mobil, tablet eller computer, får de en god brugeroplevelse hver gang. På verdensplan tilgår over 55% af alle brugere internettet fra en mobil eller tablet, hvilket gør responsivitet til et must på en hjemmeside.

Mød Googles retningslinjer

I dag er det en vigtig del af de tekniske krav når man snakker om SEO, at din hjemmeside er mobilvenlig, da Google vægter brugeroplevelsen fra mobil og tablet meget højt. Vi gør din hjemmeside klar til SEO og giver dig en guide i, hvordan du selv kan optimere dine tekster og søgeord, så der vil være rig mulighed for at arbejde videre med SEO.

For at gøre det kort - en Google-optimeret hjemmeside giver dig i længden bedre eksponering og dermed flere henvendelser og større omsætning.

Din helt egen

Du vil altid have fuld ejerskab over din hjemmeside. Selvom vi har udviklet designet og skrevet koden, så ejer du i sidste ende alt. Vi bygger alle hjemmesider på et solidt fundament, så hvis du på længere sigt vil udvide din hjemmeside med flere funktioner eller omdanne den til en webshop, er siden klar til det.

Vi er altid klar til at hjælpe og vi tager gerne et gratis og uforpligtende møde, for at rådgive dig. Hjemmesidens administration er nem og overskuelig, så du også selv vil have mulighed for at lave rettelser og justeringer.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med en hjemmeside

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt