KONVERTERINGS-
OPTIMERING

Få flere henvendelser eller betalende kunder på din hjemmeside

Læs mere Kontakt os

Fra trafik til kunde

Konverteringsoptimering er for dig, der har styr på trafikken til din hjemmeside eller webshop, men gerne vil konvertere flere af disse besøgende til betalende kunder eller henvendelser. En konvertering er en besøgendes handling, der giver værdi for din virksomhed.
Volume og data er essentiel for at kunne træffe de rigtige beslutninger mht. konverteringer, derfor anbefaler vi, at du allerede har en god mængde trafik.

Imødekom deres forventninger

Der er mange variabler du kan optimere på din hjemmeside eller webshop, og derfor skal du væbne dig med tålmodighed for at opnå det bedste resultat. Der er dog nogle best practises, som kan give konverteringsraten et skub i den rigtige retning.

Du skal se din hjemmeside eller webshop som en tragt, der skal lede dine besøge mod et mål, der giver værdi for din virksomhed. Det handler om at imødekomme dine besøgendes forventninger og hjælpe dem videre, når de først er på din hjemmeside.

ANALYSE

Data der viser dine besøgendes adfærd på din hjemmeside er vigtig for et godt resultat. Vi analyserer derfor din data, ligger en strategi og eksekverer ud fra den. 

HASTIGHED

Hastigheden af din hjemmeside har stor indflydelse hos dine besøgende. Hvis din hjemmeside indlæses langsomt, mister du en stor del af dine potentielle kunder.

OPTIMERING

En kombination af teori og praksis afgør, hvordan din hjemmeside optimeres bedst muligt. Vi giver dig indblik i dataen og viser resultater.

Image

Glade kunder med fordele

Konverteringsoptimering har kort sagt, til formål at optimere konverteringsraten på din hjemmeside eller webshop, så en større andel af dine besøgende bliver til betalende kunder eller henvendelser.

Succesfuld konverteringsoptimering vil give dig et højere afkast af din online forretning. Du vil opnå gladere mere loyale kunder, der får lyst til at komme tilbage – og ikke mindst få større udbytte af din markedsføring og SEO.

Dybdegående analyse og brugeradfærd

Inden vi påbegynder optimeringen, er det vigtigt, at vi kender dine målsætninger, så vi kan arbejde hen imod de mål, der skaber værdi for din virksomhed. Dernæst er det vigtigt, at vi kender og forstår din målgruppe. Vi analyserer din målgruppe, og måler deres adfærd på alle relevante punkter.

Det giver os et overblik over de områder, vi skal arbejde med. Vi er specialister i brugeradfærd og ved hvilke virkemidler, der bedst muligt kan påvirke dine besøgendes adfærd.

Image

Fra adfærd til splittest

En af de vigtigste elementer i konverteringsoptimering er at teste. Ved at analysere på brugerens nuværende adfærd på din hjemmeside, kan der opstilles hypoteser og derefter efterprøve disse ved hjælp af en såkaldt A/B-split test.

Det sikrer, at vores optimeringstiltag er baseret på reelle data fra dine besøgende.

Fra hypotese til taktisk beslutning

På baggrund af vores ekspertise, analyse af din hjemmeside, brugerens adfærd og split teste, kan vi træffe beslutninger ud fra data om dine potentielle kunder.

Dermed undgår du subjektive holdninger om, hvordan designet på din hjemmeside skal være.

De rette analyseværktøjer

For at få et dybdegående indblik i dine besøgendes adfærd, benytter vi en række analyseværktøjer, der indsamler relevant data. Vi benytter blandt andet Google Analytics, Hotjar, VWO m.fl.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med konverteringsoptimering

Hjemmeside

En ny responsiv og optimeret hjemmeside er vejen til flere henvendelser
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt