WEBSHOP

En professionel og brugervenlig webshop
er vigtig for din virksomhed

Læs mere Kontakt os

Udnyt potentialet i et stigende online marked

Har du fysiske varer, digitale produkter, ydelser eller services du gerne vil sælge til dine kunder online, så er en webshop det rigtige valg for dig. Med en webshop kan dine produkter opstilles og præsenteres på en visuel, brugervenlig og indbydende måde. Med integreret betalingsløsning kan du nemt modtage betaling og alle dine ordrer bliver samlet ét sted, så du nemt og hurtigt kan få overblik over omsætning, lagerstatus og hvem dine kunder er.

Den nye foretrukne form for shopping

Online shopping er hurtigt blevet den foretrukne måde at handle på, da det på mange måder er nemmere og hurtigere end at besøge fysiske butikker. Det er langt nemmere at skræddersy en webshop til præcise målgrupper, og optimere den løbende end en traditionel butik.

Image

Tilfredshedsgaranti

Vi stopper ikke før du er tilfreds med webshoppen. Det betyder at der ikke kommer uforudsete udgifter og lignende. 

Solidt fundament

Vi bygger din webshop på et solidt fundament, så der er rig mulighed for udbyggelse i takt med, at din virksomhed vokser.

Professionel profil

Din webshop er din online butik. Vi har fokus på, at den afspejler din virksomhed og produkter på en professionel måde

Image

Vær tilstede når dine kunder har brug for dig

Med en webshop sørger du for altid at være tilgængelig for dine kunder når de har brug for det. Du skal se din webshop, som en sælger der er på arbejde 24/7 - og du skal endda ikke udbetale pension eller feriepenge.

Tre ud af fire danskere mellem 16 og 89 år køber deres varer eller tjenester online. Det er derfor vigtigt, at dine kunder kan finde dine produkter via internettet. Trenden for nethandel er stigende, hvilket gør en webshop til en god langsigtet investering.

På verdensplan omsættes der for $2.197 billioner ved online handel. Alene i Danmark steg omsætningen med 19% sidste år. Med en webshop er du ikke længere begrænset af din geografiske placering og du kan på den måde udnytte potentialet for national og international handel.

Din digitale hjælper

Kært barn har mange navne; en hjemmeside kan, udover at være din sælger, også fungere som et serviceorgan, der hjælper dig med at holde styr på og administrere dine kunders henvendelser og produktønsker. Dette kan bl.a. gøres ved implementering af en digital hjælper, som er en chatfunktion opbygget til at kunne besvare dine kunders eventuelle forespørgsler og/eller status på levering. Din webshop er også kilde til information omkring dine produkter og hvordan de møder dine kunders behov. En god brugervenlig webshop kan spare dig for en masse tid ved bl.a. at håndtere de administrative aspekter af din forretning såsom ordrestyring, kundehenvendelser, betalingshåndtering, mersalg m.m.

Image

Skræddersyet til netop din virksomhed

Vi sørger for en skræddersyet webshop med dine behov og ønsker i fokus. Vores løsning indebærer at vi designer og udvikler din nye webshop i et responsivt design. Med det menes, at uagtet om dine besøgende kommer fra tablet, mobil eller computer, så får de en god brugeroplevelse hver gang.

Mød Googles retningslinjer

I dag er det en vigtig del af de tekniske krav når man snakker om SEO, nemlig mobil venlighed, da der typisk vil være over 50% af de besøgende der kommer fra mobilen. Ydermere sørger vi for at tilpasse din webshop efter Googles andre retningslinjer, så der er rig mulighed for at arbejde videre med SEO. For at gøre det kort - en Google-optimeret webshop giver dig i længden bedre eksponering og dermed mere salg og større omsætning.

Din helt egen

Du vil altid have fuld ejerskab over din webshop, hvor vi varetager al vedligeholdelsen der foregår bagved. Hvis du på længere sigt vil udvide eller lave justeringer på hjemmesiden, så står vi altid klar til at hjælpe - men du har også mulighed for at gøre det selv, vi gør det nemlig nemt og overskueligt for dig, også bagved.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med en webshop

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt