Amazon
annoncering

Sælg dine produkter online til hele verden

Læs mere Kontakt os

Sælg til hele verden
- udvid dit marked

Dine kunder handler online. Og de elsker det. I 2017 røg Amazon direkte ind på en andenplads som danskernes foretrukne online butik. 21% havde besøgt den - kun overgået af Zalando med 28%.

Amazon er kommet for at blive. Og hvis du ønsker at skalere din online shop og ikke kun sælge i Danmark, men i verden - så er du havnet hos eksperterne.

Dine kunder er allerede klar til at købe på Amazon

Amazon er ved at overgå Google, når det handler om at søge på specifikke produkter. I USA starter 55% af forbrugerne deres købsrejse direkte på Amazon. Og de ved hvad de vil have, når de besøger Amazon. De er altså allerede klar til at købe. Du har derfor mulighed for at gå direkte efter salget - hvilket du bør gøre.

Amazon rangerer nemlig dine produkter efter, hvor meget du sælger - noget vi har mange års erfaring i.

Image

Dybdegående analyse

Vi undersøger din digitale tilstedeværelse - dine organiske placeringer og dine betalte annoncer.

Komplet strategi

Vi gennemgår løbende dine resultater med dig og vurderer, hvor du skal skalere og hvor du skal holde igen.

Løbende optimering

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på dine kampagner og annoncer.

Image

Sælg, sælg og sælg - Amazon belønner dig for det

Amazon tjener penge ved at sælge dine produkter, samt tager en mindre del i provision.

Din konverteringsrate er derfor vigtig for Amazon, der kigger de på dine betalte annonceringer, din SoMe marketing samt dine organiske placeringer, når din placering i deres søgeresultater skal udregnes. Alt sammen noget vi har stor erfaring i.

To typer af salg på Amazon

På Amazon kan du vælge mellem to typer salg. Seller Central og Vendor Central. Vi er specialister i begge. I den første står du selv for alt selv: Forsendelse, kundehåndtering, returneringer, lagerbeholdning mm. I Vendor Central sender du dine produkter til Amazon og så står de for resten. Du modtagere altså ordren fra Amazon, som kunden har afgivet, men det er Amazon, der sender din vare afsted. Desuden giver Vendor Central bl.a. mulighed for at uddybe dine produktsider med det Amazon kalder A+ pages.

Hvad end du vælger, vil vi gennegå fordelene og ulemper for netop din online shop og dine produkter, og skræddersy en Amazon konto efter dit behov.

Image

Fra analyse til komplet strategi

Vi indsamler al relevant data om dine besøgende, potentielle kunder og konkurrenter og analyserer den grundigt inden vi påbegynder opsætningen af din Amazon konto.

Vi laver samtidig en komplet strategiplan for de kommende kampagner og produkter, så du altid har overblik over forløbet.

Løbende optimering mod succes

Annoncerne optimeres løbende ud fra den data vi indsamler om netop dine kampagner - alt dette på baggrund af vores mange års erfaring og diverse analyse-værktøjer.

Rapportering du forstår

Hos Nordic Digital giver vi dig en nem og gennemsigtig rapportering, så du hele tiden kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation nøglen til de bedste resultater.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med Amazon annoncering

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Konverteringsoptimering

Få mere salg og flere henvendelser på din hjemmeside gennem konverteringsoptimering
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt