CHAT BOTS

Frigør tid, penge og ressourcer med en chatbot

Læs mere Kontakt os

Din trofaste hjælper

En chatbot er en live-chat, som besøgende kan kommunikere med gennem tekst og/eller tale. Som virksomhed kan I spare store mængder af tid på kundehåndtering og produktpromovering. Chatbotten gør det for dig, og samtidig vil du opleve en stor økonomisk besparelse, fordi store dele af din kundeservice vil blive automatiseret. 

Ifølge den udbredte 80/20-regel siger man, at omkring 80 procent af en virksomheds kunder stiller den samme type af spørgsmål, og det er blandt andet derfor, at en chatbot giver så god mening. Din virksomhed slipper for at bruge dyrebar tid på at besvare store bølger af kundehenvendelser, og det er lige meget, hvor i verden du befinder dig, når en kunde retter henvendelse. Chatbotten sover aldrig og er altid klar med et svar.

Teknologien frigør tid, penge og ressourcer. Du og dine medarbejdere kan rette endnu større fokus på jeres kernekompetencer, og imens kan kunderne få hjælp, uanset hvornår de henvender sig og hvor i verden de befinder sig.  

Image

ANALYSE af behov

Inden vi udvikler den skræddersyede chatbot, sætter vi os grundigt ind i jeres virksomhed og det behov, som jeres nye, trofaste medarbejder skal dække.

tidsbesparelse

Cirka 80 procent af alle kunder henvender sig med den samme type af spørgsmål. Med en chatbot-løsning kan du overdrage store mængder af rugbrødsarbejdet til teknologien og spare en masse tid og kræfter.

Udvikling af chatbot

En chatbot er en service, der er drevet af regler, og i nogle tilfælde giver det også mening at koble kunstig intelligens på den (AI). I starten er det som at lære et barn at tale - senere passer den sig selv.

Image

Vi gør chatbotten til ekspert i din forretning

Hos Nordic Digital ved vi, at chatbots er fremtiden. Vi ved også, at din virksomhed vil have stor gavn af at benytte sig af en chatbot, når vi har gjort den til ekspert i din forretning.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger ved at sætte os grundigt ind i din virkomheds behov og den viden, man bør have, for at kunne besvare kundehenvendelser. På dette vidensgrundlag udvikler vi chatbotten, så den bliver intelligent nok til at generere relevante svar på alle henvendelser.

Vi har gennem de sidste 15 år hjulpet over 300 virksomheder – både nationalt og internationalt – og så vi har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig, og hvordan en chatbot kan bidrage positivt til din virksomhed. 

Chatbots er fremtiden

Chatbots har vundet stærkt frem i de seneste par år, og mange virksomheder implementerer dem nu som en fast del af deres platforme.

De store teknologigiganter er allerede begyndt at udvikle deres egne chatbots og anvende dem til kundehenvendelser. Du kender og benytter dem muligvis allerede i din hverdag, hvor Apples Siri, Amazons Alexa og Microsofts Cortana er tre af de største og mest kendte chatbots.

Chatbots formål kan variere meget. Siri, Alexa og Cortanas formål er primært rettet mod informationssøgning på internettet, men du kan også benytte chatbots til mange andre ting. Chatbots kan assistere med alt fra kundehåndtering over varebestilling til produktpromovering.

Det forventes, at fremtiden vil bestå af en lang række af forskellige chatbots, der skal lette helt almindelige menneskers hverdag og assistere i daglige gøremål.

Vi ønsker, at din virksomhed klarer sig bedst muligt. Derfor tilbyder vi den bedst mulige løsning med en skræddersyet chatbot til dine behov. 
Lyt ikke blot til os, men læs, hvad vores kunder har sagt om os på www.nordicdigital.dk . 

Image

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med konverteringsoptimering

Hjemmeside

En ny responsiv og optimeret hjemmeside er vejen til flere henvendelser
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt