FACEBOOK
ANNONCERING

Udnyt det store potentiale i annoncering på Facebook

Læs mere Kontakt os

Stort medie med kæmpe muligheder

Facebook er en af verdens bedste platforme til at ramme relevante målgrupper og bygge bro mellem potentielle kunder og din virksomhed.
På Facebook er det muligt at ramme specifikke målgrupper meget præcist, og derfor er Facebook hurtigt blevet en af de foretrukne annoncerings-platforme på verdensplan. Med over 2 milliarder aktive brugere hver dag, er potentielle kunder inden for rækkevidde.

Instagram - den nye spiller

I 2012 opkøbte Facebook mediet Instagram, hvilket har gjort potentialet endnu større på Facebooks annonceringsplatform. Facebook giver dig nemlig mulighed for at annoncere på både Instagram, deres netværk af flere end 10.000 platforme og hjemmesider i deres partnernetværk.

Image

Dybdegående analyse

Gennem adskillige analyser finder vi frem til den mest præcise målgruppe, der vil give det største afkast på Facebook.

Komplet strategi

Fra brugerrejse til enkeltstående  kampagner - vi opbygger en komplet strategi inden opstart og tilpasser løbende.

Løbende optimering

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på dine kampagner og annoncer.

Image

Udgangspunkt i dine kunder

I modsætning til traditionel markedsføring giver Facebook stort indblik i, hvor dine annoncekroner bruges bedst. Derfor optimerer vi ikke kun ud fra målgrupper men også tekst og grafisk indhold.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når annoncer skal optimeres, og vi har det forkromede overblik. Det er i vores største interesse at få mest ud af dine annoncekroner.

Et spindelvæv af muligheder

Med Facebook annoncering får vi adgang til deres store database, hvilket før det muligt at nå ud til relevante målgrupper for netop din virksomhed.

Alt denne data er forbundet i et spindelvæv af forskellige data-kombinationer såsom brugernes interesser, geografi, demografi og adfærd så selv den mindste niche-virksomhed kan nå ud til den rette målgruppe - også uagtet om du handler med slutbrugeren eller andre virksomheder.

Image

Fra analyse til komplet strategi

Vi indsamler al relevant data om dine besøgende, potentielle kunder og konkurrenter og analyserer den grundigt inden vi påbegynder opsætningen af dine annoncer.
Vi laver samtidig en komplet strategiplan for de kommende kampagner, så du altid har overblik over forløbet.

Løbende optimering mod succes

Annoncerne optimeres løbende ud fra den data vi indsamler om netop dine kampagner - alt dette på baggrund af vores mange års erfaring og diverse analyse-værktøjer.

Rapportering du forstår

Hos Nordic Digital giver vi dig en nem og gennemsigtig rapportering, så du hele tiden kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation nøglen til de bedste resultater.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med Facebook annoncering

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Konverteringsoptimering

Få mere salg og flere henvendelser på din hjemmeside gennem konverteringsoptimering
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt