GOOGLE ADS

Udnyt det store potentiale ved Google annoncering

Læs mere Kontakt os

Kom i toppen af Google med det samme

Med Google Ads kan du blive set af potentielle kunder i samme øjeblik, de søger på Google. Du betaler kun pr. klik, når kunder ønsker at besøge dit website eller ringer til dig.

På Googles annonceringsplatform har du mulighed for at målrette dine annoncer specifikt mod potentielle kunder i bestemte dele af landet, byer eller inden for en bestemt afstand af din virksomhed eller butik. På den måde får du mest ud af dine annoncekroner.

En verden af potentielle kunder

Google Ads er en af verdens største annonceringsplatforme og med over 40.000 søgninger i sekundet er google den førende søgemaskine. Det potentiale kan vi hjælpe dig med at udnytte gennem Google Ads.

Image

DYBDEGÅENDE ANALYSE

Gennem søgeords- samt konkurrentanalyser finder vi frem til de mest oplagte kampagner.

Målbare resultater

Uanset om du ønsker at tiltrække nye besøgende til dit website, forøge dit salg eller få flere henvendelser - så kan det måles og målrettes

LØBENDE OPTIMERING

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på dine kampagner og annoncer.

Image

Et hav af muligheder

I 2006 køber Google streaming-platformen Youtube, hvilket for alvor øgede potentialet for annoncering.

Google har opbygget et netværk af over 1 million apps, hjemmesider, blogs, streamingtjenester osv. som du har adgang til gennem Google Ads. På den måde når du nemt ud til mange potentielle kunder, men hvordan sikrer du dig, at det er de mest relevante dine annoncer rammer?

Få mest ud af dine annoncekroner

Det hjælper vi dig med hos Nordic Digital. Inden vi bruger én eneste annoncekrone analyserer vi hvert aspekt af din virksomhed - dine konkurrenter, dine kunder, din virksomhed, dine produkter/services og relevante målgrupper og holder analyserne op imod statistikker og data fra pålidelige kilder.

Vi sætter sammen med dig et klart mål for annonceringen - ønsker du flere henvendelser eller flere kunder i din webshop, vi optimerer annonceringen til netop din virksomhed og dine ønsker, så du får det mest profitable afkast. Det er i vores største interesse at få mest ud af dine annoncekroner.

Image

Vær synlig på det rette tidspunkt

Vi sørger at dine annoncer er synlige på de bedste dage, det mest optimale tidspunkt på døgnet og det helt rigtige sted. Gennem vores erfaring, værktøjer og adfærd for netop din virksomhed, skræddersyr vi din Ads konto. 

Løbende optimering mod succes

Vedligeholdelse og optimering af en Ads konto er essentiel for succes. Vi sørger for løbende optimering, så din konto altid er opdateret med de nyeste funktioner. Vi sørger for, at dine annoncer er synlige på de bedste dage

Rapportering du forstår

Hos Nordic Digital giver vi dig en nem og gennemsigtig rapportering, så du hele tiden kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation nøglen til de bedste resultater.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med Google Ads

Hjemmeside

En ny responsiv og optimeret hjemmeside er vejen til flere henvendelser
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webanalyse

Vi opsætter din dataindsamling, så du kan begynde at analysere dine besøgendes adfærd.
Gå til produkt