LINKEDIN
ANNONCERING

Løft dit salg på B2B markedet gennem LinkedIn

Læs mere Kontakt os

En gemt guldmine

LinkedIn har over 250 millioner aktive brugere hver måned fordelt på 200 lande, og det er dermed en af de førende annonceringsplatforme for B2B markedet.

Alt efter dit produkt eller ydelse kan annoncering på LinkedIn være den gemte guldmine for din virksomhed.

Den oplagte B2B partner

LinkedIn annoncering er optimalt inden for følgende områder:

 • Rekruttering (Jobannoncer og lignende)
 • Undervisningsmateriale (Få folk ind på din blog/nyhedsbrev)
 • Generering af leads
 • Salg af B2B produkter/services


Image

Indledende analyse

Ud fra vores analyser finder vi frem til den mest præcise målgruppe, der vil give det største afkast på LinkedIn.

Skræddersyede kampagner

Inden start udformer vi en strategi for din annoncering på LinkedIn. Alle dine kampagner skræddersyes til netop din virksomhed og vil løbende blive tilpasset, så du får mest ud af din annoncering.

LØBENDE OPTIMERING

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på dine kampagner og annoncer.

Image

Dedikeret brugerbase - god målretning

På LinkedIn er brugerne yderst dedikerede til mediet og udfylder en stor del information om sig selv og deres virksomhed. Det betyder, at det er langt nemmere at målrette dine annoncer sammenlignet med andre sociale medier. Det giver et stort potentiale for at nå ud til din målgruppe - et potentiale vi kan hjælpe dig med at udnytte/og det kan vi hjælpe dig med.


Du kan målrette annoncer til ansatte i specifikke firmaer, størrelser på firmaer, personer med specifikke uddannelser og meget mere.

Sælg til 57% af verdens virksomheder

Det vigtige er, at du kender dit produkt eller service godt, og hvilke segmenter det henvender sig til. Med den viden kan annoncering på LinkedIn skabe vækst i din virksomhed.
På verdensplan har 57% af alle virksomheder en LinkedIn profil og størstedelen af LinkedIns brugere er købestærke, da de ofte har en høj indkomst.

Image

Komplet analyse af din målgruppe

Hos Nordic Digital har vi det forkromede overblik over de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det du er bedst til.

Inden vi bruger én eneste annoncekrone analyserer vi hvert aspekt af din virksomhed - dine konkurrenter, dine kunder, din virksomhed, dine produkter/services og relevante målgrupper og holder analyserne op imod statistikker og data fra pålidelige kilder.

Komplet strategiplan

Sammen med dig sætter vi et klart mål for annonceringen - ønsker du flere henvendelser, søger du en ny nøglemedarbejder eller sælger du en B2B service, kan vi optimere annonceringen til netop din virksomhed og dine ønsker, så du får det mest profitable afkast.

Det er i vores største interesse at få mest ud af dine annoncekroner.

Løbende og overskuelig rapporting

Du vil yderligere få løbende rapportering, så du kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

For at kunne lave rapporterne opsættes relevant sporing på dine platforme,der viser mængden af trafik på dine platforme, og hvordan brugernes adfærd er. Denne indsigt bruger vi ydermere til løbende at optimere annonceringen.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med LinkedIn annoncering

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Hjemmeside

En ny responsiv og optimeret hjemmeside er vejen til flere henvendelser
Gå til produkt