SNAPCHAT
ANNONCERING

Nå den yngre målgruppe
med annoncering på Snapchat

Læs mere Kontakt os

Det synlige spøgelse

Snapchat startede i 2011 og har nu over 300 millioner aktive brugere om måneden. 51% af disse er aktive hver eneste dag. SnapChat henvender sig primært til det yngre segment, hvilket afspejler sig i adfærden. Den primære funktion er “stories”, som giver brugerne mulighed for at dokumentere deres hverdag i form af billeder og video, der er tilgængelig i 24 timer, hvorefter de slettes.

Der er mange funktioner i Snapchat man kan bruge I sin markedsføring bl.a. specielle filtre også kaldet “lenses”, lokationsbaserede story-ads, discovery sektionen og meget mere.

Image

DYBDEGÅENDE ANALYSE

Ud fra vores analyser finder vi frem til den mest præcise målgruppe, der vil give det største afkast på SnapChat.

KOMPLET STRATEGI

Fra brugerrejse til enkeltstående kampagner - vi opbygger en komplet strategi inden opstart og tilpasser løbende.

LØBENDE OPTIMERING

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på dine kampagner og annoncer.

Image

Ram specifikke målgrupper

Snapchat har mange funktioner, og der er derfor mange muligheder for annoncering på mediet.Vi har det fulde overblik over de mange muligheder, og vi hjælper dig med at udnytte platformens potentialer. Snapchat har mange aktive brugere, men segmentet er en del yngre end mange andre sociale platforme.

Snapchat annoncering er relevant for din virksomhed hvis:
- Din målgruppe er under 30 år
- Du vil skabe opmærksomhed på et kommercielt produkt eller brand
- Du har videomateriale
- Du henvender dig til B2C-markedet

300 millioner brugere

I gennemsnit ser Snapschats 300 millioner brugere mere end 30 minutters video/stories om dagen. Det er derfor vigtigt, at du har målrettet videomateriale. Der er ni gange højere sandsynlighed for, at en bruger ser en video annonce færdig på Snapchat sammenlignet med andre store sociale medier.

Markedsføring er effektivt på Snapchat, hvis du kender din målgruppe ud og ind. Vi har hos Nordic Digital mange års erfaring med annoncering på sociale medier, hvilket vi underbygger med data og statistikker.

Image

Indledende analyse

Hos Nordic Digital har vi det forkromede overblik over de tekniske detaljer og faldgrupper, så du ikke skal bekymre dig om andet end det du er bedst til. Inden vi bruger én eneste annoncekrone analyserer vi hvert aspekt af din virksomhed - dine konkurrenter, dine kunder, dine produkter/services og om din målgruppe passer til Snapchat segmentet.

Vi holder derefter analyserne op imod statistikker og data fra pålidelige kilder, og vurderer derefter om annoncering på Snapchat vil være profitabelt for din virksomhed.

Klar målsætning

Sammen med dig sætter vi et klart mål for annonceringen - ønsker du flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi kan vi optimere annonceringen til netop din virksomhed og dine ønsker, så du får det mest profitable afkast.

Det er i vores største interesse at få mest ud af dine annoncekroner.

Strategi og eksekvering

Ud fra det klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for annonceringen, så du altid har overblik over forløbet. Du vil yderligere få løbende rapportering, så du kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Vi opsætter relevant sporing på dine platforme, så vi altid har det reelle billede af trafikken til og fra dine platforme samt brugernes adfærd. Denne indsigt bruger vi ydermere til løbende at optimere annoncerne.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med Snapchat annoncering

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Web Push Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt