WEB PUSH
ANNONCERING

En af de højeste CTR'er på markedet

Læs mere Kontakt os

Den nye og direkte markedsføring

Web Push notifikationer er meddelelser, der kan sendes til en bruger via deres computer, tablet eller mobil, hvis denne er online. Du kender dem sikkert allerede, notifikationerne, der glider ind øverst eller nederst i højre hjørne af din skærm, afhængigt af operativsystemet, eller vises på din mobilenhed på en måde, der næsten er identisk med normale push-notifikation, der leveres fra dine apps.

Fordelen ved Web Push notifikationer er, at brugeren selv giver tilladelse til at modtage disse. Web Push notifikationer er nemlig en tilladelse-baseret marketingkanal.

Segmenter direkte på din hjemmeside

Før dine brugere kan modtage en sådan push-notifikation, skal brugerne selv vælge at modtage dem. Tilmeldings pop-uppen kommer i brugerens webbrowser. Denne prompte kaldes en optagelses prompt på browser niveau eller browserbaseret prompt. Denne kan placeres strategisk på forskellige undersider på din hjemmeside, og på den måde sorterer du dine brugere i relevante segmenter, du senere kan bruge til at pushe markedsføring mod.

Image

Målret på tværs af enheder

Uanset om dine besøgende benytter mobile enheder eller computere, Safari eller Chrome - har du mulighed for at sende beskeder fra din hjemmeside.

skræddersyede Notifikationer

Skal dine besøgende have en notifikation når de har lagt i kurven uden at betale? Skal de have en besked når du ligger et nyt indlæg op? Vi kan skræddersy notifikationer efter dine ønsker.

LØBENDE OPTIMERING

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på din Web Push annoncering.

Image

Brugervenlighed med højt afkast

Web Push er en af de markedsføringskanaler med højest CTR (Click Through Rate) og ROI (Return Of Investment) i øjeblikket. Grunden til det er, at denne service stadig er forholdsvis ny. Det bliver mere og mere vanskeligt at vækste.

Markedsføringsfolk over hele verden leder konstant efter nye og innovative metoder til at tiltrække brugeres opmærksomhed. Markedsføring ved brug af Web Push-meddelelser er innovativ og brugervenlig.

Præcis og overvejet annoncering

Hos Nordic Digital har vi styr på de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det du er bedst til. Vi samler løbende data omkring brugernes adfærd, så vi løbende kan optimere annonceringen.

Vi holder den indsamlede data op imod statistikker og data fra pålidelige kilder, og vurderer løbende hvilke optimeringer, der kunne være profitabelt for din virksomhed.

Dine mål og behov i fokus

Sammen med dig sætter vi nogle klare mål for din virksomhed - ønsker du flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje.

Vi har fokus på, at annonceringen matcher målsætningen for din virksomhed og dine ønsker og dermed sikre dig et profitabelt afkast.

Løbende og nem rapportering

Ud fra målsætningen udformer vi en strategiplan for eksekveringen, så du altid har overblik over forløbet. Der vil løbende blive rapporteret, så du kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation er nøglen til de bedste resultater.

Vi opsætter relevant sporing på dine platforme, så vi altid har det reelle billede af trafikken, omsætningen og de besøgendes adfærd. Denne indsigt bruger vi til løbende at optimere annonceringen.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med Web Push annoncering

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Konverteringsoptimering

Få mere salg og flere henvendelser på din hjemmeside gennem konverteringsoptimering
Gå til produkt