YOUTUBE
ANNONCERING

Udnyt det store potentiale i annoncering på YouTube

Læs mere Kontakt os

Præcis markedsføring skræddersyet til relevante målgrupper

Med Youtube annoncering kan du målrette dine annoncer helt ned til specifikke youtube kanaler - ja selv helt specifikke videoer i specifikke lande og tilmed byer eller dele af byer. Kort sagt - Youtube annoncering er meget præcis.

I 2006 køber Google streaming-platformen Youtube, hvilket for alvor øgede potentialet for annoncering på platformen. Google har opbygget et netværk af over 1 million apps, hjemmesider, blogs, streamingtjenester osv., som du via Googles annonceringsplatform har adgang til herunder Youtube.

Image

DYBDEGÅENDE ANALYSE

Ud fra vores analyser finder vi frem til den mest præcise målgruppe, der vil give det største afkast på YouTube.

KOMPLET STRATEGI

Fra brugerrejse til enkeltstående kampagner - vi opbygger en komplet strategi inden opstart og tilpasser løbende.

LØBENDE OPTIMERING

Ved hjælp af løbende dataindsamling og dybdegående analyse, optimerer vi løbende på dine kampagner og annoncer.

Image

#2 og #3 i verden

Youtube er verdens anden største sociale medie med over 1.5 milliarder brugere på verdensplan. YouTube er derudover verdens næststørste søgemaskine og det tredje mest besøgte websted efter Google og Facebook. Det gør potentialet enormt, men der er mere.

Udover den enorme mængde trafik på Youtube er annonceringen yderst effektiv og meget præcis med den rigtige opsætning og rådgivning.

"Jeg skipper altid reklamerne på Youtube, så er det ikke dyrt i længden?"

Mange brugere på YouTube skipper reklamerne. Hvis din reklame på YouTube bliver set under 50% og derfor “skippet”, er det dog gratis reklame for dig. Det tæller nemlig ikke som en visning, hvis en bruger vælger at skippe din annonce. Du når derfor rigtig langt for dine annoncekroner på Youtube.

Med målrettet videomateriale kan YouTube blive en af din virksomheds vigtigste kanaler. Vi rådgiver dig om best practises i forhold til videomateriale, der passer til netop din målgruppe.

Når du beslutter dig for at satse på YouTube markedsføring, er det vigtigt at kvaliteten og målretningen stemmer overens med dine målgrupper og mål for annonceringen. Hos Nordic Digital hjælper vi dig med at målrette materialet til specifikke målgrupper.

Image

Fra analyse til komplet strategi

Ud fra klare mål lægger vi en komplet strategiplan for annonceringen, så du altid har overblik over forløbet. Du vil yderligere få løbende rapportering, så du kan følge udviklingen.

Løbende optimering mod succes

Vi opsætter relevant sporing på dine platforme, så vi altid har det fulde billede af trafikken og brugernes adfærd. Denne indsigt bruges til løbende at optimere annonceringen for de bedste resultater.

Rapportering du forstår

Hos Nordic Digital giver vi dig en nem og gennemsigtig rapportering, så du hele tiden kan følge udviklingen. Vi tror på at gennemsigtighed og god kommunikation nøglen til de bedste resultater.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med YouTube annoncering

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Konverteringsoptimering

Få mere salg og flere henvendelser på din hjemmeside gennem konverteringsoptimering
Gå til produkt