WEBANALYSE

Tag de rigtige beslutninger baseret på data

Læs mere Kontakt os

Enhver virksomheds succes ligger i dataen

Klarlægning af virksomhedens fremtidige kurs bør være velovervejet, grundigt underbygget og kunne bakkes op af data - det skal være den rigtige data, den bakkes op af. I dag kan din virksomheds online tilstedeværelse spores til punkt og prikke.

Hos Nordic Digital er vi specialister i Google Analytics, Google Tag Manager og Facebook Analytics. Vi vejleder og sikrer dig og din virksomhed, at der indsamles data, som har en værdi for virksomheden og dens fremtid.

Webanalyse i sin enkelthed

Når man taler om webanalyse, handler det om at observere og analysere på dine besøgendes adfærd. Med webanalyse har du mulighed for at forstå sammenhængen mellem dine besøgendes psykografi, demografi og præferencer. Du kan med denne forståelse optimere dit website, lave mere engagerende indhold og hjælpe til at klarlægge din fremtidige forretningsstrategi.

Image

Kend dine kunder

Det er vigtigt, at du kender dine kunder. Vi hjælper dig med at indsamle brugbar data til at tage beslutninger ud fra.

Trends

Er der mønstre og trends i dine kunders adfærd?
Få det fulde overblik med korrekt opsatte analyseværktøjer fra Nordic Digital.

Data

Din data er ikke kun vigtig her og nu, men også fremover, hvor du kan sammenholde den med ny dataDerfor er det en god ide at passe godt på den, og det hjælper vi dig med.

Image

Hvorfor er det vigtigt?

 • Du ved, hvor dine besøgende kommer fra. 
 • Du kan se, hvilke resultater dine forskellige initativer giver.
 • Du kan se, hvilke geografiske steder, der giver dig flest kunder
 • Du lærer at forstå, hvilket indhold du skal lave både på din hjemmeside og andre medier.
 • Du lærer at forstå, hvorfor og hvor dine besøgende forlader din hjemmeside.
 • Du kan kigge nærmere ind på din branches konkurrence.
 • Du lærer, hvilke søgefraser der giver din hjemmeside trafik.
 • Du kan se, om du opnår dine opsatte mål for virksomheden.
 • Du kan segmentere din kundebase.

Brug dataen korrekt

Det kan være svært og hurtigt blive teknisk at opsætte korrekt målsporing på sin hjemmeside. Hos Nordic Digital er vi eksperter i webanalyse og opsætning af adskillige former for sporing.

Vi har stor erfaring med at opsætte webanalyse-værktøjer på hjemmesider til forskellige kunder og forskellige behov. Samtidig handler det også om at bruge dataen på den helt rigtige måde. Det gør vi ved at bygge et dashboard, der har til formål at give dig et simpelt og overskueligt overblik over, hvad der er vigtigt for jeres virksomhed. Det kan for eksempel være, hvorfra et køb bliver foretaget, hvor meget I omsætter for lige nu, hvordan udviklingen for jeres besøgende har været det sidste stykke tid og meget mere.

Image

Google Analytics

Med implementering af Google Analytics på din hjemmeside kan du nemt se brugernes adfærd, geografi, demografi og andre relevante informationer.

Samtidig kan du se, hvor dine kunder kommer fra, inden de lander på din hjemmeside, samt tekniske aspekter som hastigheden af din hjemmeside og hvilken browser dine besøgende bruger.

Facebook Analytics

Facebook Analytics er et af de mest dybdegående analyseværktøjer. Det kan nemt og hurtigt give dig information om dine besøgende på Facebook og din hjemmeside.

Med Facebook Analytics får du et større indblik i din målgruppe på sociale medier, og dermed en indsigt i, hvordan du kan målrette din markedsføring fremadrettet.

Google Tag Manager

Vi opsætter Google Tag Manger (GMT) på din hjemmeside, da det giver os mulighed for at samle alt data fra Google Analytics og Facebook Analytics.

Det giver os yderligere mulighed for at spore, hvornår dine besøgende klikker, ringer, skriver eller køber et produkt. Vi gør det overskueligt for dig at se, hvilke tiltag der giver din virksomhed værdi.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte os på +45 93 91 90 20 eller skrive til os via. kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Få succes online med Nordic Digital

Hos Nordic Digital skræddersyer vi hver eneste løsning til netop din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave, at din virksomhed får den mest profitable løsning.

 • Analyse

  Vi har det forkromede overblik over det digitale landskab, de tekniske detaljer og faldgruberne, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, du er bedst til.

 • Målsætning

  Sammen med dig sætter vi helt klare mål - om du ønsker flere henvendelser, mere opmærksomhed på dit brand eller noget helt tredje. Vi har fokus på at fremtidssikre din virksomhed digitalt.

 • Strategi

  Ud fra de klare fælles mål lægger vi en komplet strategiplan for eksekveringen, så du har overblik over forløbet.

 • Eksekvering

  Du vil få tilknyttet en rådgivende ekspert, der følger projektet helt til dørs. En god plan er intet værd uden den rigtige eksekvering.

Er du klar til en uforpligtende snak?

Ring til os på +45 93 91 90 20 eller benyt kontaktformularen herunder.

Anbefalede produkter i kombination med webanalyse

Google Ads

Nå hurtigt ud til dine potentielle kunder. Kom på side 1 med Google Ads
Gå til produkt

Facebook Annoncering

Få flere besøgende på din hjemmeside med annoncering på Facebook
Gå til produkt

Webpush Annoncering

Få dem der kigger til at blive kunder og få dem til at komme igen med webpush annoncering
Gå til produkt